SAMSUN ÇARŞAMBA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILININ İLK ZİLİ ÇALDI

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILININ İLK ZİLİ ÇALDI

 

     Üç aylık yaz tatilinin ardından ilk ders zili çalarken ilçemizde 8438 taşımalı, 3289 okula yeni başlayan olmak üzere toplam 28,180 öğrenci ile eğitim-öğretime başlanıldı.

     Anafartalar İlkokulu-Ortaokulu’nda düzenlenen törene İlçe Kaymakamı Caner YILDIZ, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin DÜNDAR, Ak Parti İlçe Başkanı Halit DOĞAN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa ÖZDEMİR, İlçe Emniyet Müdürü Tuncer İĞNELİ, İlçe Müftüsü Osman KARAGÖZ, İlçe Sağlığı Müdürü Dr. Ülkü YILDIRIM, Çarşamba Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Turan BİLGİN, müdürlüğümüz şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

     Törende heyecanlı ve coşkulu oldukları gözlenen öğrenciler okudukları şiirlerle ve birbirlerine sundukları çiçeklerle “hoş geldiniz” dediler.

       Öğrencilere yeni eğitim-öğretim yılında başarılar dileyen İlçe Kaymakamımız Sayın Caner YILDIZ, yeni eğitim-öğretim yılının başlaması nedeni ile ilk ders zilini çaldı.  

    Belediye Başkanı Hüseyin DÜNDAR  "Çarşamba´da yaptığımız yatırımlarla okul ihtiyacını büyük oranda karşıladık. Biz çocuklarımızın geleceği için çalışıyoruz ve bunu düşünerek yatırım yapıyoruz, yeni eğitim-öğretim yılınız hayırlı olsun" dedi.

      İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa ÖZDEMİR ise ” 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılına bir önceki yıllara göre daha hazır halde başlıyoruz. Fiziki anlamda okullarımızın çağımızın gerektiği şekilde yenilenmesi ile okullarımızı öğretmenlerimize ve öğrencilerimize eksiksiz bir şekilde hazırladık. Biz kaliteyi, başarıyı zirvesi olmayan bir dağ gibi görüyoruz, sürekli tırmanmayı gerektirir. Başarıyı hep birlikte yakalamalıyız. İlçemizde yapılan yatırımlar ve eğitime verdikleri destekten dolayı ilçemize kazandırmalarında büyük emek sarf eden, mesai harcayan, gayret gösteren İlçe Kaymakamımız Sayın Caner YILDIZ’a, Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin DÜNDAR’a, İlçe Başkanımız Sayın Halit DOĞAN’a şahsım ve milli eğitim camiası adına şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi arz etmek istiyorum.”dedi.

     Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa ÖZDEMİR, Şube Müdürümüz Hasan KÖKSAL ile birlikte ilçedeki bazı okullara ziyaretlerde bulunarak yeni eğitim-öğretim yılını tebrik ettiler. 




Çay Mah. Cemil Şensoy Cad. Hükümet Konağı Kat 1. 55500 Çarşamba / SAMSUN - 0362 833 16 16

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.